Laden...

Succes

→ Winkelwagen bijgewerkt

Info

→ Winkelwagen bijgewerkt

Succes

E-mail verzonden!

Fout

E-mail niet verzonden!

Fout

Artikel niet meer op voorraad!

Fout

Succes

Succes

Fout

Warme en koude buffetten


Onderstaande buffetten is een kleine greep wat we kunnen leveren. En van verse producten bereidt. Vraag offerte aan via willy@wpcatering.nl
of een belletje 06 20276592
Staat uw wens er niet bij, mail of bel ons.


Buffet 3

Drie warme vlees gerechten.
keuze uit:
1. kippen dijen in Mexicaanse salsasaus
2. echte eigen gemaakte gehaktballetjes in zigeunersaus
3. shoarmavlees in tex mex saus
4. eigen gemaakte Saté met satésaus
5. verse varkenshaasje met echte roomsaus en champignon
6. kip met vijgen en abrikozen
7. een vegetarisch gerecht ( o.a. champignons, courgette, en noten).  
8. Spaanse kip in tomaten saus

Wordt geserveerd met
stokbrood, eigengemaakte kruidenboter,
rauwkost verschillende slasoorten met ananas en zonnebloempitten,
komkommer smultomaat en Mozzarella
gele rijst met groenten
aardappelgerecht met Italiaanse kruiden en spek uit de oven
of indien mogelijk, (kan er op locatie aardappelen worden gebakken Country cubs of rösti).

Prijs per persoon €14,50

Warme groente erbij, natuurlijk dat kan,€1.50 p.p
vraag erna. 
Uit te breiden met
extra vleesgerecht uit het  keuzemenu € 3.00 p.p
Schnitzel €3.25 p.p

1573132308-efd159229009176285e961f05c793b0a.jpeg                                   20160120_182331.jpg
kwark met  broodpudding                                     vers gehakt
Buffet 4 - Nagerechten buffet
Bestaat uit diverse soorten bavarois, slagroom, karnemelk dessert en
verse fruitsalade.

Prijs per persoon €4,95


Nagerecht per persoon

Omelet Siberienne
Kwark met honing
Karnemelk Dessert
Kwark fries roggebrood en bosvruchten

Prijs per dessert € 2,95
Buffet 5 - Combinatie buffet 3 met 2 salades

Een combinatie van een warm buffet(3 soorten vlees na keuze)
met twee heerlijke mooi opgemaakte salades
(1 vissalade, 1 vleessalade).

Prijs per persoon  €17,25
Fries Stoofpotjes buffet

Rundvlees stoofpot met Friese kruidkoek 
Varkensstoofpot met Ûs Heit bier en tutti frutti                
Kipstoofpot met kruidenbitter
Verse aardappelpuree
Gele rijst
Rode kool met appeltjes
Doperwtjes
Verse rode stoofperen
Stokbrood en kruidenboter

 Prijs per persoon €16,95
 
Menu schnitzel
Grote schnitzel met gebakken ui
Verse wortelen
Verse sperziebonen
Rauwkost
Verse aardappelpuree met zoete aardappel

Prijs per persoon € 12,50


Kluif buffet
Beenhammetje +/- 250gram
Kippenkluifjes
Aardappelgerecht uit de oven                                                 
Gele rijst
Verse warme groente
Appelcompote
Kruidenboter stokbrood

Prijs  per persoon €19,85

https://www.bidfood.nl/images/product/05/644570-product-shot-250x190-1c83e605.jpeg

Wat anders
Saté
Vleessalade
Vissalade
Breekbrood,
stokbrood
Kruidenboter

Prijs per persoon € 12,50


Voor elk wat wils
Kalkoen tournedos Kersensaus                                                                         
Eigen gedraaide gehaktballetjes
Vis gerecht witte wijnsaus
Verse aardappelpuree
Aardappelgerecht uit de oven
Warme groente
Caesarsalade
Stokbrood Kruidenboter

 
Prijs per persoon €19,60



Koud buffet (minimaal 20 pers)      
Huzarensalade
Vissalade
Fruitsalade
gerookte ham,
gerookte kip
paté
diverse vissoorten (o.a. gerookte zalm, haring, makreel)
diverse kaassoorten
Stokbrood en eigengemaakte kruidenboter.

Prijs per persoon € 18,45

  Soepen

  Keuze uit: groentesoep, tomatensoep, mosterdsoep, champignonsoep, kippensoep,       lente ui.
  Prijs per persoon € 2,50 (met stokbrood € 2,80 per persoon)



Eigen wensen laat het weten. wij maken een passende offerte en komen wij eventueel vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW. Geldig tot september 2020. Bovengenoemde prijzen zijn afhaalprijzen. Bezorgen en weer ophalen kan ook: tot 15 km voor € 3,50 vanaf 15 km € 6,50 . Huurservies en bestek per persoon € 0,30. Voor vuile vaat rekenen we € 1,00 per persoon. Bij breken of vermissing van schalen, servies, bestek en dergelijke worden de kosten achteraf in rekening gebracht.